84 jaar en terrorist ?!

Francken geeft in de pers een duidelijk signaal ” de enige goede manier om naar ons land te komen en te verblijven, is de legale “…………………..

Een 84-jarige vrouw werd gearresteerd op 1 maart 2015 op de luchthaven van Brussel. Ze kwam uit Montenegro om voor de laatste keer haar kinderen en kleinkinderen die hier leven en sommigen van hen hier in België geboren zijn te bezoeken! Ze had nog nooit haar land eerder verlaten.
Ze werd lange tijd ondervraagd door de luchthavenpolitie, zij werd verdacht van ‘terrorisme’ en beschuldigd van illegale immigratie. Ze had geen  retourticket bij zich omdat de familie hoopte om een ​​last minute ticket voor haar terugkeer te vinden binnen een maand! Het zou deels zijn om die reden dat onze autoriteiten spreken van ‘illegale immigratie’ en ‘terrorisme’. Ze werd naar het gesloten centrum Caricole gebracht!

Op de luchthaven worden zo tientallen mensen, verdacht van “illegale immigratie”, gearresteerd en opgesloten . Sommige zijn alleen in transit op de luchthaven van Brussel, anderen hebben een ‘verdachte’ visum, anderen een ‘verdachte’ paspoort, anderen een ‘verdacht’ gezicht, anderen nog geen retourticket en anderen vragen asiel. Ze worden ondervraagd door de luchthavenpolitie, soms zonder vertalers, en worden aangehouden op grond van een zeer subjectieve appreciatie van de politiekrachten en geboeid naar een gesloten centrum gebracht met het oog op een snelle georganiseerde repatriëring!

Na 24 uur werd de vrouw vrijgelaten na zware druk op de politici, mededelingen aan de pers, en een attest van de arts van het centrum Caricole!

Welkom in België,Mevrouw!

Sabotage van de deportatie machine!

http://www.lameuse.be/1226230/article/2015-03-02/une-dame-de-84-ans-a-moitie-aveugle-privee-de-liberte-sans-raison-a-l-aeroport-d

 

Ce contenu a été publié dans Getuigenissen, Nieuws van de gesloten centra. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.