Neem contact met ons op en steun ons

Deze website is gewijd aan het beluisteren van getuigenissen van mensen die worden vastgehouden, mishandeld en gedeporteerd vanuit gesloten centra in België en het zichtbaar maken van de strijd tegen grenzen en gesloten centra – vooral ten eerste de mensen zelf die zich in deze arbitraire detentiecentra bevinden (presentatie hier: https://www.gettingthevoiceout.org/presentatie/ Als u vrienden hebt in de gesloten centra of als u zelf wordt vastgehouden en wilt getuigen, en aan de kaak wilt stellen wat de staat onzichtbaar wil maken, bel ons dan op 0032(0)484 02 67 81 ze geschreven getuigenissen, die soms ook in beeld worden gebracht, staan ter beschikking van iedereen, om te leren, te verspreiden, te onthullen, te debatteren, te strijden, enz. Als u steun nodig heeft, wilt getuigen of zich bij ons wilt aansluiten, stuur dan een e-mail naar gettingthevoiceout@riseup.net Schrijf je in voor de newslettre : stuur een mail naar gettingthevoiceout@riseup.net mention newsletter

En Twee gescheiden oproepen voor financiele steun:

-DE STRIJD TEGEN GESLOTEN CENTRA EN GRENZEN ondersteunen

De strijd tegen gesloten centra, deportaties en grenzen (verspreiding van folders, plakken van affiches, publicaties, evenementen, logistieke uitwerking, diverse acties, preventie van repressie) vergen zowel energie als financiële middelen. Wilt u ons financieel ondersteunen? Doneer dan, of beter nog, stel een doorlopende opdracht in op : Collectif Contre Les Expulsions Banque Triodos: BE 13 523045586439 Communicatie: Soutien aux luttes Verspreid de boodschap om je heen! Dank u wel!

-OPLADEN VAN DE TELEFOONS voor gedetineerden in gesloten centra

We ontvangen veel verzoeken voor het opladen van telefoons van mensen die in gesloten centra worden vastgehouden. Vaak is hun telefoon de enige manier om contact op te nemen met de buitenwereld, of het nu gaat om hun familie, vrienden, advocaat of om publiekelijk te informeren over hun situatie. Of hun arrestatie nu plaatsvond onderweg tijdens hun migratiereis, in hun huis. Of hun familie en vrienden hier zijn of in hun thuisland, het is cruciaal voor hen om hen te kunnen waarschuwen en met hen te communiceren. Zonder uw steun zouden ze daartoe vaak niet in staat zijn. U kunt deze gedetineerden steunen door een Lycamobile van 10 euro te kopen bij uw kruidenier, nachtwinkel of boekhandel. Stuur ons de pincode die op de herlaadbeurt staat, per e-mail op gettingthevoiceout@riseup.net of per SMS op 0032(0)484026781. Wij sturen dan de code naar de gedetineerden die er om gevraagd hebben. Als het voor u gemakkelijker is, kunt u ook betalen, of nog beter een doorlopende opdracht van 5, 10, 20 euro of meer instellen op de speciaal daarvoor gecreëerde bankrekening: Collectif Contre Les Expulsions Banque Triodos BE58 5230 8016 1279 BIC: TRIOBEBB Communicatie: Lyca Verspreid de boodschap om je heen! Dank u wel!
For more information, to be on the newsletter, or if you have a story to add to the blog :