Contact

Deze website laat stemmen horen die al te vaak gesmoord worden. De stemmen van duizenden mensen die in de Belgische detentiecentra opgesloten worden, mishandeld en gedeporteerd.

Als je vrienden heb in een gesloten centrum of als je zelf in een gesloten centrum zijt en als je hierover wil getuigen, bel ons op nummer 0032(0)484026781

De getuigenissen en beelden zijn voor iedereen beschikbaar om te verspreiden en om er over te discussiëren.

Contact:gettingthevoiceout(at)riseup.net

Een van de problemen die we vaak ondervinden gaat over de kosten die de telefonische oproepen met zich meebrengen en vooral de vraag van de gedetineerden om hen een herlaadbeurt voor hun telefoon te sturen zodat ze naar hun familie en vrienden buiten kunnen bellen. In sommige centra worden die aanvragen doorgestuurd naar verenigingen die over de middelen daarvoor beschikken. Maar niet in alle centra bestaat die mogelijkheid.

U kunt de gedetineerden helpen door een Lycamobil-herlaadkaart van 5 of 10 euro te kopen in uw nachtwinkel, boekhandel of kruidenier. Zend ons de PIN-code van deze herlaadkaart per mail naar ons adres gettingthevoiceout(at)riseup.net. Wij sturen die PIN-code per SMS naar de gedetineerde zodat hij/zij verder contacten kan houden met de buitenwereld.

U kunt ook 5, 10 of 20 euro (of meer!) storten op onze rekening, of een doorlopende opdracht aan uw bank geven, op naam van
“Collectif  Contre Les Expulsions”
Bank Triodos  BE58 5230 8016 1279    BIC: TRIOBEBB
Vermelding: gettingthevoiceout

Verspreid deze oproep naar uw vrienden. Met dank uit naam van de gedetineerden.

Contacteer ons of schrijf u in voor onze nieuwsbrief :