Samenkomst ter ondersteuning van Kumar op maandag 17 december 2012 om 10u30

20/12/2012 Kumar werd niet vrijgelaten door de Kamer van inbeschuldigingstelling. Volgens de rechtbank moet Kumar nu in de gevangenis blijven in afwachting van zijn uitwijzing. Ondanks het feit dat hij geen paspoort of andere identiteitsbewijzen heeft, zou Europa hem een identiteit vervaardigd hebben. Een “laissez passer” zou in de maak zijn, of zou zelfs reeds vervallen zijn! De situatie is zeer onduidelijk, maar de Dienst vreemdelingenzaken wil hem ten alle prijzen uitwijzen. Kumar gaat in cassatie tegen het oordeel, maar is erg bang dat, ondanks alles, de Dienst vreemdelingenzaken er alles aan doet om hem uit te wijzen, als het moet via allerlei omwegen.

Samenkomst ter ondersteuning van Kumar op maandag 17 december om 10u30 voor gerechtsgebouw , Poelaertplaats (1000 Brussel)
Kumar is opgesloten in centrum 127 bis in Steenokkerzeel, sinds meer dan 3 maanden.

Vreemdelingendienst wil hem ten koste van alles uitzetten naar zijn land van herkomst, Nepal. Kumar wordt hier als ongewenst beschouwd door Vreemdelingendienst.
Dit is niet de mening van zijn familie en zijn vrienden, waaronder de burgemeester van zijn gemeente Marcel LOGIST (Tienen Stad), die “met heel zijn hart” de vrijlating en de regularisatie van Kumar “in een aanwinst voor de stad en haar inwoners.” wenst.

Kumar woont bijna 7 jaar in België. De beloften voor de regularisatie van 2009 werd hem geweigerd en hij kreeg een verplichting het land te verlaten . Hij werd onder een valse voorwendsel ( domicilatie controle) thuis gearresteerd

Maar Kumar werkt hier, zijn leven is hier, hij heeft in Tienen een restaurant waar drie mensen voor hem werken. Hij wordt gewaardeerd door zijn buren . En heeft alles gedaan om “geintegreerd” te zijn.
Vreemdelingendienst heeft hem al een eerste keer proberen uit te zetten zonder succes.Nepal weigerde hem een laissez passez voor hem te geven.

Zijn advokaat heeft voor de rechtbank van Leuven verkregen dat hij vrijgelaten wordt maar de staat heeft hiertegen beroep aangetekend.

Maandag verschijnt hij voor dat beroep in justitie paleis voor de kamer inbeschuldiginsstelling in Brussel

Laten we Kumar steunen en zijn vrijlating eisen.
Laten we met veel lawaai op de stappen van de justitie paleis, Poelaertplaats , aanwezig zijn,

Voor de vrijheid van Kumar en alle anderen en de vrijheid van verkeer en installatie voor iedereen !
op maandag 17 december 2012 om 10 uur 30

voor gerechtsgebouw , Poelaertplaats (1000 Brussel)

Ce contenu a été publié dans Nieuws van de gesloten centra, Strijdverhalen. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.