Waarschuwing en nieuws 12/03/2015

Waarschuwing: De nieuwe doelgroep voor Minister Francken voor de komende  weken zal de Noord-Afrikanen worden en meer in het bijzonder de Marokkanen.

De heer Francken, de  anti-migratie minister, zal binnenkort zijn collega’s in Marokko bezoeken om  zijn beloften te houden en  de uitwijzingen van onze Marokkaanse vrienden met veel media-aandacht voor te bereiden!

Na de “criminelen”, de Albanezen, de Kosovaren, is het nu de beurt aan de Marokkanen.

Zijn strategie:  een specifieke bevolkingsgroep kiezen, ze opsluiten, een ​​reisje maken  naar dat land voor een ontmoeting met zijn collega’s,aankondiging van  een collectieve ‘charter’ deportatie,  een tiental mensen op een vliegtuig zetten, met vermelding dat het voornamelijk criminelen zijn!

En als zijn wens is om ons land te bevrijden van al deze “vreemdelingen”, heeft hij het fout!Er zullen  tientallen of honderden charters nodig zijn om al die“vreemdelingen” weg te krijgen terwijl er vele anderen (terug) onderweg zijn!

Al de herrie rond deze charters past binnen zijn strategie om populariteit te winnen bij zijn kiezers en het radicalisme van de NVA te bevestigen .
Het lijkt er, volgens interne bronnen, op dat er in de hogere administratie mensen zijn die deze eenzijdige beslissingen van de heer Francken niet apprecieren, maar niemand zegt een woord!

De strijd gaat verder in de straat en in de detentiecentra!

Ander nieuws:

De arrestaties van Marokkanen lijken meer te gebeuren op de openbare weg, soms door politie in burgerkledij, soms door de federale politie!

Gesloten centrum de Caricole:
Velen komen en gaan, vele arrestaties in de luchthaven, soms absurd.

Enkele voorbeelden:
– een vrouw van 84 jaar, e
– en andere vrouw die meer dan acht maanden zwanger is,
– een koppel op  bezoek bij familieleden die sinds 30 jaar in België wonen, wordt geweigerd en teruggestuurd omdat zij geen hotel gereserveerd hebben!

Sommigen zitten al maanden opgesloten en ze vragen zich af waarom?

  • – Een man op doorreis werd gearresteerd aan de vlieghaven met Spaanse verblijfspapieren die in orde waren.  Hij werd  1 maand geleden opgesloten, Zonder te weten wat ze met hem gaan doen!
  • – Een  6 maanden zwangere vrouw is sinds 4 maanden opgesloten. Ze heeft al  twee uitzettingspogingen ondergaan, en is in een nieuwe asielprocedure sinds de CCE de negatieve beslissing van het CGVS voor haar eerdere asielaanvraag verworpen heeft.
  • – Een Kameroenese man verblijft sinds 5 jaar in België, hij werd met geweld overgedragen aan Spanje omdat hij een ‘Dublingeval’ zou zijn.  Eenmaal aangekomen in Spanje,  ontving hij een document die zegt dat hij geen  “Dublingeval” is en dat Spanje zijn asielaanvraag niet kan ontvangen! Hij moet het Spaans grondgebied verlaten!

127bis:
Veel mensen opgesloten, vooral Noord-Afrikanen.
Een man werd vrijgelaten na vijf maanden . De raadkamer beval zijn vrijlating op basis van een Laissez-passer die vervalst zou zijn door de Dienst Veemdelingenzaken DVZ is uitzonderlijk niet in beroep gegaan op die beslissing! Bizar!  Valsheid in geschrifte heet dat!

De mysteries van het migratiebeleid:

Een collectieve vlucht vond plaats op 26 februari, zegt Francken, met 8 Kosovaren. Er bereikte ons nadere informatie dat tientallen Albanezen naar het centrum 127bis werden gebracht en in een bus naar het vliegveld gestuurd op dezelfde dag! Gezien de beperkte informatie over deze tweede vlucht  zou het een collectieve vlucht georganiseerd door Frontex kunnen zijn; Frontex, dat zeer  discreet is over hun aktiviteiten en helemaal niet transparant is.

Tijdens 2 weken,bleven twee vleugels van het gesloten centrum 127bis leeg zonder duidelijke reden. Geen werken, geen renovaties!

Er zijn geen vrouwen meer in het centrum 127 bis. We weten niet wat er achter deze beslissing staat? Momenteel zijn ze in het gesloten centrum van Brugge en de Caricole.

En een kleine Belgische verhaal 

Mr. Larbaoui, van Franse nationaliteit en gedeporteerd naar Algerije, die 15 jaren vast zat in de Belgische gevangenissen en 5 maanden in het gesloten centrum van Vottem ging naar het Belgische consulaat in Algiers: de consul vertelt hem “ER ZIJN GEEN SPOREN VAN UW AANWEZIGHEID IN BELGIE “

Ce contenu a été publié dans Nieuws van de gesloten centra, Uitzetting aan de gang. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.