DRINGEND : Tweede uitzettingspoging van een man die aktie gevoerd had in Brussel op zaterdag 05/12/2015

O4/11 18 uur Uitzetting geannuleerd

Na een tourtje naar Steenokkerzeel rijdt Mohamed terug naar Merksplas!

——————————————————————————————————

Mohamed een van de mannen die op een kraan geklommen was ga zijn tweede uitzettingspoging ondergaan op 05/12/ 2015. De sociale assistente van het gesloten centrum in Merksplas heeft hem verwittigd deze 04/12 om 14 uur dat hij uitgezet zou worden de volgende dag om 7 uur ‘s morgens. Hij wordt voor het ogenblik gebracht naar het gesloten centrum 127 bis in Steenokkerzeel.Hij heeft onmiddellijk een asiel aanvraag ingediend die normaal deze uitzetting zou annuleren als Vreemdelingendiienst die regels toepast

!Mohamed is in Belgie sinds meer dan 10 jaren, is militant in de bewegingen van de mensen zonder papieren en heeft al zijn vrienden hier. Hij wil verder hier leven en vraag hulp om zijn uitzetting te beletten..

Zij hebben hem niet toegelaten ons te bellen om details over de vlucht te geven maar hoogstwaarschijnlijk ga de uitzetting gebeuren via Rome met ALITALIA op 05/12/2015 om 7 uur ‘smorgens. Wij denken dat Vreemdeningendienst alle repressieve middelen zal gebruiken om hem uit te zetten als voorbeeld voor alle zonder papieren die in de toekomst aktie zouden voeren.!

Afspraak aan vlieghaven om de situatie van Mohamed uit te leggen aan de passagiers van de vlucht Alitalia  AZ157 naar Rome  om 5 uur ‘smorgens ! De passagiers mogen tegen de commandant van de vlucht zeggen dat ze die uitzetting weigeren De commandant heeft alle macht in zijn toestel en mag aan de politie het bevel geven Mohamed uit de toestel te verwijderen !

Campagne fax en mail om te protesteren tegen die uitzetting:
  
Alitalia 02 5511122 
  • e-mail to customer.relationsBE@alitalia.it      
  • fax to 02 551 11 49
You can contact directly the Alitalia ticket office: 
 
  • Phone: 02 5511150 
  • Fax: 02 5511143 
  • e-mail: ticketing.bru@alitalia.it
  •         
Ce contenu a été publié dans Uitzetting aan de gang. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.