Gerichte razzia’s op Guineanen O6/02/2014:

Onze Maggie Deblock en haar vriend Freddy Roosemont, directeur van Vreemdelingenzaken zijn op bezoek in Conakry.Tegelijkertijd worden hier vele Guineanen gearresteerd aan de Dienst Vreemdelingeszaken of op openbare plaatsen.

Op 1 februari vond een politie-inval plaats in een Guinees café in Brussel:iedereen werd gefouilleerd. 5 Guineanen werden gearresteerd en naar het detentiecentra gestuurd.Een tiental anderen werden – volgens onze informatie – de afgelopen dagen gearresteerd bij een bezoek aan het kantoor van de Vreemdelingendienst.

Het is duidelijk dat onze Maggie indruk wil maken tijdens haar bezoek in Conakry door in België Guineanen te arresteren en op te sluiten om ze daarna uit te zetten naar Guinee.Een land dat veel minder gevaarlijk is dan Afghanistan of DRC”, volgens Freddy Roosemont! “Hij voegt er aan toe: “In Guinee, is er geen geweld, geen vervolgingen zoals in de RDC of Afghanistan”.

Uitgebreide verklaringen van Maggie en Freddy kunnen hier gelezen worden:

http://aujourdhui-en-guinee.com/fichiers/blog12-999.php?langue=fr&type=art12&code=calb8990&num=&PHPSESSID=c51c11c49a4fb5985336fb1bf523d171

Verwittig uw vrienden uit Guinea voor mogelijke razzia’s!!!!!!!!!!!

Ce contenu a été publié dans Nieuws van de gesloten centra. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.