Maar waar is Martine? Verdwenen sinds 48 uren! Update en Einde

Update 13/02: Martine werd tenslotte uitgezet vanuit Amsterdam door Ethiopan Airlines. Zij werd bij haar aankomst in Kinshasa naar het ziekenhuis gebracht. Zij is uitgeput.Zij heeft gedurende 72 uren verschillende uitzettingspogingen met geweld ondergaan. Andere informaties zullen volgen.

———————————————————————————————-

Update 12/02 16 uur: Martine zou nu in Schipholl zijn. Ze zou opnieuw uitzettingspogingen hebben ondergaan met geweld schijnt het. Ze zou normaal terug naar Belgie gebracht moeten worden

————————————————————————————————-

Update 12/02: Martine zou sinds 48 uren nog altijd “op het punt staan uitgezet te worden”. Maar niemand weet waar ze is, noch in Kinshasa, noch in Belgie!

Hierbijgevoegd een bericht van de MRAX: CP expulsion Martine Tumba Bis

————————————————————————————–

Update11/02/2015 13 uur: Volgens de media’s zou Martine , na een escale in Parijs zijn teruggebracht naar een gesloten centrum in Belgie. Maar we vinden geen enkele spoor van Martine . In het gesloten centrum zeggen ze dat ze op een vlucht van Ethiopian airlines werd gezet! Ook te noteren de leugens van Vreemdelingendienst: Martine moest geregularisserd worden op basis van een aanvraag van samenwoning met haar vriend. Ze was in Belgie sinds 5 jaren en was student.

telebruxelles.be/news/brussels-airport-des-passagers-interpelles-pour-setre-opposes-une-expulsion/

————————————————————————————————————————————————

Een jonge vrouw moest uitgezet worden naar Kinshasa vandaag 10/02 20015 in de morgen.Ze heeft de vlucht geweigerd en verschillende passagiers hebben zich verzet tegen die uitzetting. Ze werden allen opgepakt en zijn aktueel vastgehouden aan het commissariaat van de vlieghaven. Martine zou ou op een andere vlucht gezet worden morgen !

Verder informaties moeten volgen.

Ce contenu a été publié dans Expulsions en cours, Uitzetting aan de gang. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.