Schokkende getuigenis: Luister! (FR)

Geweld bij derde uitzettingspoging op 25/02/2015

Audio (fr) hier:A_arrivée_madrid_25fev_(FR)


-Hoe gaat het?
Het gaat niet goed
-Waar zijt je?
Ik ben in Madrid. de politiemensen hebben mij gedood. Zij hebben mij zwaarf geslagen. Ze waren met 10 politiemensen op mij, 10! Drie hebben mij tot in Madrid gebrachtg, Drie polites!
10 politie mensen hebben mij naar het vliegtuig gebracht,Zij hebben mij daarvoor zwaar geslagen.Zij hebben mij de twee voeten vastgebonden,mijn twee handen, zij hebben mij vastgebonden in het vliegtuig. Niemand heeft gereageerd, Niemand.Ik heb geroepen, geroepen, Niemand. En als ik riep, hebben ze mijn hoofd naar beneden geduwd, tot dat ik pijn had in mijn rug. Zij hebben mijn rug gebroken.Ik heb dat nooit gezien.De politie in Spanje heeft mij uit het vliegtuig gedragen . Zij hebben mij een papier gegeven: ik moet binnen de 14 dagen het land verlaten.

Audio tweede uitzettingspoging van Meneer A

http://www.gettingthevoiceout.org/ze-willen-je-laten-sterven/

 

Ce contenu a été publié dans Audio testimonies NL, Getuigenissen, Uitzetting aan de gang. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.