Zevende poging tot uitwijzing van A. C. C. naar Yaoundé (Kameroen) UITGEZET

Mevrouw A. C. C. zit sinds 6 maanden opgesloten in gesloten   centra (127 en 127bis.) Men gaat op donderdag 28 juni voor deze zevende keer   proberen om haar uit te zetten. Ze verliet Kameroen omwille van reële   bedreigingen die ze zich op de hals haalde door zich niet naar de Afrikaanse   normen te gedragen. Ze onderging al 6 uitwijzingspogingen en weigerde elke   keer…

Kom A. C. aan de luchthaven steunen om ze uit de handen van de   politie-escorte en de bijbehorende gewelddaden, pesterijen en vernederingen,   te houden en haar toe te laten te blijven opdat ze haar leven kan leiden   zoals ze zelf wenst.

We spreken op donderdag 28 juni om 8.40u. af aan de incheckbalie van vlucht   SN 371 naar Yaoundé (Kameroen) om de passagiers aan te spreken en A.   C. te ondersteunen. Bedankt in haar naam en die van alle anderen.

Je kan actie ondernemen:
  
1. Telefoneer, mail, fax of schrijf naar SN   Airlines en vraag dat je boodschap aan de boordcommandant wordt doorgegeven.  Onze ervaring leert dat dit volstaat om de   uitwijzing te vermijden! 

BRUSSELS   AIRLINES : info@brusselsairlines.com: functionneert niet maar u kunt schrijven via hun site  http://www.brusselsairlines.com/com/contact/

Fax = 027233599 / 02/7238496 / 027534931   – Tél 078 188889 / 027232345 / 027232362 COMPAGNIE] :
Geachte mevrouw, meneer,
Uw vlucht SN 371 van 10.40 uur van donderdag 28 junimet bestemming Yaoude (Cameroe) heeft, tegen haar wil A.C. C aan boord, die gedurende 6 maanden gedetineerd was in een gesloten centrum Al diverse keren heeft ze een uitzetting geweigerd. Men wil haar uitzetten omdat zij een reele dreiging vormt door zich niet aan de Afrikaanse normen te houden. U kunt haar gedwongen terugkeer naar een land waar ze niet naartoe kan en waar de zal leven onder miserabele omstandigheden, voorkomen. U hebt het vermogen om u te verzetten tegen het vertrek van A. C..
Wanneer de uitzetting plaatsvind, is de fysieke veiligheid van C. niet gegarandeerd en riskeert zij de dood. U heeft de macht u te verzetten tegen deze deportatie.
Naam en voornaam

Zend volgende boodschap naar de Dienst Vreemdelingenzaken en de betrokken kabinetten:

Ter attentie van Meneer Elio Di Rup, Minister President: info@premier.fed.be / Fax 022173328, 025126953 Mevrouw Joelle Milquet, Vice Minister President en Minister van Binnenlandse Zaken: milquet@lecdh.be / milquet@milquet.belgium.be ?
Fac: 022380129, 025048500, 025048580) Mevrouw Maggie De Block, Staatssecretaris van Asielzaken, Immigratie en Sociale Intergratie, plaatvervangend Minister van Justitie : info@fedasil.be / info.maggiedebloch@ibz.fgov.be  Meneer Freddy Roosemont, Directeur Vreemdelingenzaken : helpdesk.dvzoe@  dofi.fgov.be
Meneer minister president, Mevrouw de vice minister president en minister van binnenlandse zaken en gelijke kansen. mevrouw de staatssecretaris van asielzaken, immigratie en sociale intergratie, meneer de directeur vreemdelingenzaken,

Geachte mevrouw, meneer,
Uw vlucht SN 371 van 10.40 uur van donderdag 28 junimet bestemming Yaoude (Cameroe) heeft, tegen haar wil A. C. C. aan boord, die gedurende 6 maanden gedetineerd was in een gesloten centrum Al diverse keren heeft ze een uitzetting geweigerd. Men wil haar uitzetten omdat zij een reele dreiging vormt door zich niet aan de Afrikaanse normen te houden. U kunt haar gedwongen terugkeer naar een land waar ze niet naartoe kan en waar de zal leven onder miserabele omstandigheden, voorkomen. U hebt het vermogen om u te verzetten tegen het vertrek van A. C..
Wanneer de uitzetting plaatsvind, is de fysieke veiligheid van C. niet gegarandeerd en riskeert zij de dood. U heeft de macht u te verzetten tegen deze deportatie.
Naam en voornaam

 

Alvast bedankt in A. C.’s naam.

Ce contenu a été publié dans Uitzetting aan de gang. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.

1 Response to Zevende poging tot uitwijzing van A. C. C. naar Yaoundé (Kameroen) UITGEZET

  1. Ping : Zevende poging tot uitwijzing van Atam Chantal Cheng naar Yaoundé (Kameroen) | Occupy Belgium | Scoop.it

Les commentaires sont fermés.