Oproep voor herlaadkaarten telefoon voor de mensen opgesloten in de gesloten centra

20/06/2016

Wij worden momenteel overrompeld door aanvragen van mensen opgesloten in de gesloten centra om herlaadkaartjes voor hun telefoon.

Sommigen werden gearresteerd tijdens hun migratieroute (Zeebrugge, Oostende, aan de grens met Frankrijk) en werden gescheiden van hun familie die ze willen terugvinden en/of verwittigen. Anderen werden gearresteerd thuis, op de openbare weg, in de kantoren van Vreemdelingendienst of aan de grenzen (voornamelijk luchthaven in Zaventem). Anderen nog staan op het punt uitgezet te worden en moeten vrienden en familie in hun land van herkomst verwittigen. De noodzaak familie en vrienden te verwittigen over hun situatie is onontbeerlijk en van enorm belang voor hen.
U kunt hen helpen door een Lycamobile-herlaadkaart van 10 euro te kopen in uw nachtwinkel, boekhandel of kruidenier. Zend ons de PIN-code van deze herlaadkaart per mail naar ons adres gettingthevoiceout(at)riseup.net of per SMS op ons telefoonnummer 0032(0)484026781. Wij sturen die PIN-code per SMS naar de gedetineerde zodat hij/zij verder contact kan houden met de buitenwereld.

U kunt ook 5, 10 of 20 euro (of meer!) storten op onze rekening, of via uw bank een doorlopende opdracht instellen van 5, 10, 20… euro.

Collectif Contre Les Expulsions
TriodosBank BE58 5230 8016 1279 BIC: TRIOBEBB
Vermelding: lyca

Met dank uit naam van de gedetineerden.

Verspreid deze oproep naar uw vrienden en kennissen.

gettingthevoiceout(at)riseup.net
http://www.gettingthevoiceout.org/

Ce contenu a été publié dans Nieuws van de gesloten centra. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.